top of page

LETO concepts

 

 

Vanaf 2004 biedt LETO concepts als adviesbureau haar diensten aan aan ondernemingen in het middel en middelgrote bedrijfssegment. Het uitdenken en uitrollen van product- en conceptinnovaties vormt hierbij al meer dan twaalf jaar onze kernexpertise.

 

In de afgelopen jaren heeft LETO concepts een natuurlijke verschuiving zien plaats vinden van een focus op advieswerkzaamheden naar een focus in participeren in nieuwe projecten. Deze vernieuwde lijn past goed bij de visie van LETO concepts. Net als de griekse Godin LETO functioneren wij als 'the hidden bright one' binnen het project. Op de achtergrond en mede aan de basis van het succes. Een gezamenlijk ingerichte participatie geeft wederzijds belang waarmee het vertrouwen sterker wordt. 


LETO concepts richt zich bij de participaties op ondernemingen die specialist zijn in hun vakgebied en zich begeven in niche markten. Deze bedrijven ademen innovatie en hier matchen wij met deze bedrijven. De expertise van de vakman gebundeld met onze inventiviteit en expertise van innovatietrajecten resulteerd in nieuwe omzettargets.

bottom of page